Skip to content

EPD

S hrdostí Vámnyní můžeme nabídnout EPD (Environmental Product Declaration) pro celý nášsortiment střešních bezpečnostních produktů a solárních držáků!

Volba produktů s EPD znamená, že můžete informovaně volit udržitelné produkty.

Co je EPD?

EPD je nezávisle ověřené prohlášení, které ukazuje celkový dopad produktu na životní prostředí během jeho životního cyklu, od těžby surovin až po likvidaci odpadu. Otevřeným a transparentním hlášením o našem dopadu na klima přebíráme svou odpovědnost a dáváme najevo závazek k udržitelnější budoucnosti.

Výhody volby produktů s označením EPD:

 Volte udržitelné produkty s vědomím plné informovanosti: Díky EPD můžete snadno porovnávat dopad různých produktů na životní prostředí a přijímat informovaná rozhodnutí.

 Přispějte k takovému průmyslu, který bude udržitelnější: Výběrem produktů označených EPD dáte najevo svou podporu udržitelnějšímu střešního průmyslu a solární energii a podpoříte
pozitivní změny.

 Získejte produkt vysoké kvality s dokumentovaným dopadem na životní prostředí: Naše produkty s označením EPD zaručují nejen vysokou kvalitu, ale také Vám poskytnou jasný obrázek o vlivu produktu na životní prostředí.

Stáhněte si EPD: Roof safety and installation systems for solar panels
Stáhnětesi EPD: Wire safety system for roof

Cart

Your cart is currently empty.

Start Shopping

Select options