Skip to content

EPD

Ми пишаємося тим,що тепер можемо запропонувати EPD (екологічна декларація продукції)  застосовно до всього нашого асортиментупродуктів забезпечення безпеки на даху та кріплень для сонячних панелей!

Вибір продуктів з EPD означає, що Ви можете приймати рішення, що ґрунтуються на дотриманні принципу сталого розвитку.

Що таке EPD?

EPD — це незалежно перевірена декларація, яка відображає загальний вплив продукту на навколишнє середовище протягом усього його життєвого циклу, від видобутку сировини до утилізації відходів. Відкрито та прозоро представляючи наш вплив на клімат, ми беремо на себе відповідальність і демонструємо нашу активну участь у забезпеченні більш сталого майбутнього.

Переваги вибору продуктів із маркуванням EPD:

 Прийняття обґрунтованих та екологічних рішень при виборі продуктів: за допомогою EPD Ви можете легко порівнювати вплив різних продуктів на навколишнє середовище та приймати зважені рішення.

 Внесок у більш сталий розвиток промисловості: обираючи продукти з маркуванням EPD, Ви демонструєте свою підтримку більш екологічно безпечної продукції забезпечення безпеки на даху та кріплень для сонячних панелей, а також сприяєте позитивним змінам.

 Отримайте високоякісний продукт із задокументованим впливом на навколишнє середовище: наші продукти з маркуванням EPD не лише гарантують високу якість, але й дають Вам чітке уявлення про вплив продукту на довкілля.

Завантажити EPD: Roof safety and installation systems for solar panels
ЗавантажитиEPD: Wire safety system for roof

Cart

Your cart is currently empty.

Start Shopping

Select options